ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

UUTISKIRJE TAMMIKUU 2014

KUNNIOITATKO OMIA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA?

Hei kaikki ihanat Elämäsi Toinen Kevään seuraajat,
Ensin haluan toivottaa kaikkille rakkautta, runsautta ja luovuutta vuoteen 2014!
Mitkä ovat sinun tämän vuoden lupaukset? Luuletko, että voit pitää ne?
Teemme lupauksia muille ja mitä useimmin pidämme niistä kiinni, sillä ne ovat kunnia-asia meiile. Miksi sitten niin usein, kun teemme lupauksen itsellemme, emme pidäkkään siitä kiinni. Emme pysy sanojemme takana itsellemme. Sitoudumme tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita muille, mutta sitoudumme harvoin todella vakavasti pitämään kiinni siitä, mitä olemme oman itsemme hyväksi luvanneet tehdä. Tänä vuonna lupaa jotain sellaista, jonka avulla todellakin halua muuttaa elämääsi, mutta älä lupaile liikoja itsellesi. Pienikin muutos parempaan on parempi, kuin ei mitään. Tarkista sana valivannat lupauksissasi. On helpompi pitää kiinni siitä, että lupaat lisätä liikuntaa viikottain, kuin että lupaat käydä säännöllisesti kuntoasalilla tai jumpassa. On helpompi, että lupaat itsellesi, keventäväsi ruokavaliotasi ja hoidat se avulla hyvinvointiasi, kuin että lupaa laihtua 10kg. 
Kirjoita itsesi kanssa sopimus ja allekirjoita se. Kunnioita sopimustasi niin kuin se oli yksi tärkeimmistä, mitä koskaan olet allekirjoittanut. 
Jos haluat elämänmuutosta, niin tämän vuoden aikana teen joka kuukausi jotain, jonka avulla voit aloittaa muuttamaan elämääsi ja parantamaan hyvinvointiasi. Saat kannustusta minulta ja muilta mukana olevilta. Huomenna alkaa Smoothie Haaste, joka kestää 28 päivää. Saat Blogini ja Elämän Toinen Kevät Facebook sivuilta tarkat ohjeet Smoothien valmistukseen ja samalla saat ravintotietoa. Keventäminen alkaa heti huomenna joten tule mukaan. Jokaisessa elämänmuutoksessa olen itse mukana, sillä välillä omatkin lupaukset pääsevät lipsumaan. 
Elämäsi Toinen Kevät -verkkosivut uusiutuvat lähiaikoina ja mukaan tulee paljon uutta. 
Viimeisen kahdenvuoden aikana olen viettänyt paljon aikaa remontin keskellä Ranskassa, mutta silti en ole unohtanut itseäni vaan olen kouluttanut itseäni lisää. Olen valmistunut Enkelihoitajaksi ja Enkeliselvännäkijäksi. Entisen tapaan teen regressiohoitoja menneisiin elämiin ja Löydä Sisimpäsi ja Detox puhdistautumis -ohjelmani ovat vankasti mukana ja nyt aloitan etänä Oraakkeli Korttitulkinnat. Korttitulkintoihin käytän erilaisia kortteja tarpeen mukaan. Teen vuosikatsauksia ja vastaan yksittäisiin kysymyksiin. En sinänsä ennusta tulevaisuutta, vaan pyrin korteilla antamaan opastusta elämänkysymyksille. Jokaisella on kuitenkin vapaus valita se minkä pitää parhaammaksi itselleen. Korttitulkinnoista teen oman ilmoituksen sivuillani ja Facebookissa. Tule mukaan tykkäämään Facebook -sivuistani niin saat kannustusta päivääsi. Mitä tulee enkelihoitoon, niin enkeleiden avulla teen kanssasi meditaatiomatkoja tapaamaan omat enkelisi ja opit enkeleistä lisää. Kanavoin viestejä enkeliden avustuksella.
Käy tutustumassa Facebook sivuihin Elämän Toinen kevät, jos et ole vielä käynyt niillä. Sieltä löydät tietoa tapahtumista. Olen vieläkin kiireinen 17.12 olleen Täyden Kuun yhden henkilökohtaisen korttitulkintojen kanssa, sillä halukkaita on tullut mukaan yli 900...Jokaiselle olen luvannut kortin ajallaan. 
Meditaatioiden ostolinkki on pätkinyt pahasti verkkosivuillani, mutta opastettuja visualisointimeditointeja voit tilata minulta suoraan jaana@souljoysc.com , niiden hinta on 3€ kpl ja 2,50€ postikulut. Voit valita haluamasi meditaatiot verkkosivujen listalta ja lähetän ne sinulle DC:lle poltettuna. Tilauksen yhteydessä saat maksuohjeet. 
Vuosi 2013 on ollut erittäin ihana vuosi. Tasan vuosi sitten päätin, että vuodesta 2013 tulisi minun vuoteni, sillä täyttäisin 50 vuotta ja halusin tehdä jotain erikoista joka kuukausi. Pitkäaikainen unelmieni täyttymys tuli, kun sain mahdollisuuden kävellä leijonien seurassa Zimbabwessa. 2 tuntinen yhdessä vietetty aika leijonien kanssa antoi ihmeellistä voimaa. Aivan uskomatottaman vahva kokemus. Vuosi 2013 toi minulle paljon uusia todellisia ystäviä niin työn kuin yksityisenelämäni merkeissä.  Nyt olen siirtynyt vuoteen 2014 kiitollisena siitä, mitä viime vuosi antoi minulle ja astun luottavaisin mielin tähän uuteen vuoteen, jossa kaikki 365 sivua ovat vielä tyhjiä. Jokainen päivä tuo uuden sivun elämäämme, joten aloita tämä vuosikirja positiivisella ajattelutavalla. Tästä vuodesta tulee vielä parempi kuin vuosi 2013 oli. Ole kiitollinen kaikesta sittä mitä sinulla on ja tulet saamaan runsautta lisää elämääsi rakkauden, luovuuden ja kaikenlaisen hyvinvoinnin tavoin. Usko ja luota itseesi. 
Rakkautta ja Valoa kaikille 
Jaana

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Kiitos mahtavista ja kannustavista sanoista ja Hyvää alkanutta vuotta 2014 sinulle.