ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

lauantai 25. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 25

Omatekoinen smoothie

Kaikkea, mitä jääkaapista ja hedelmä korista löytyy...

Nyt ollaan päästy jo niin pitkälle, että jokainen voi keksiä omia reseptejä kaikesta siitä mitä kotoa löytyy...
Meillä oli omenoita, varsiselleriä ja pinkkejä greippejä ja sitruunoita on aina. Joten tein niistä smoothien. Greippi ja selleri puhdistaa ja samoin sitruuna. Jokapäiväiset siemenet tuovat kuituja ja greipin kuorin ja sekoitin kokonaisena smoothien joukkoon. Makeuta hunajalla smoothiesi, jos haluat.

Ei kommentteja: