ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 13. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 13

Avokado Ananas Smoothie

1 avocado
1/2 sitruunanmehu
noin puolikas ananas
4 kuivattua aprikoosia
mintunlehtiä
1dl kookosmaitoa
1 rkl pellavansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
vettä

Kuori avokado ja lusikoi hedelmäliha sekoitus kulhoon, leikkaa noin puolet ananaksesta ja poista kuoret palasta joka tulee smoothieen. Säilytä toinen osa ananaksesta jääkaapissa.. Lisää kaikki muut ruoka-aineet ja sekoita smoothie tasaiseksi. Lisää vettä tarvittaessa.

Ei kommentteja: