ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

perjantai 17. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 17

Oranssi vitamiinipommi

2 porkkana
2-3 appelsiininmehu
1/2 sitruunanmehu
1 banaani
1 rkl pellavansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta

Kuori porkkanat ja paloita ne. Käytä mieluummin todella kypsää banaania. Lisää kaikki sekoituskulhoon ja sekoita tasaiseksi smoothieksi, lisää hieman vettä tarvittaessa.
Minä lisäsin Maca-jauhetta, 1tl curcuma maustetta ja pienen siivun inkivääriä. Curcuma antaa enemmän väriä kuin makua, mutta on todella terveellistä.

Ei kommentteja: