ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 8Kiwi Ananas Mango Smoothie

1 kiwi hedelmä
1/3 ananasta
1 mango
1 rkl pellavansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
vettä


Kuori kiwi tai halkaise ja lusikoi hedelmäliha, leikkaa ananaksesta pala ja poista kuori. Jätä kova keskusta, sillä se silppoutuu smoothieen. Halkaist mango pituus suuntaan, niin että veitsesi terä seuraa mangon siementä. Siemen on iso ja litteä. Leikkaa kaikki mangon hedelmäliha irti kuorista ja siemenestä ja laita kaikki hedelmät sekoituskulhoon. Lisää siemenet ja vesi. Sekoita hyvin.  

Ei kommentteja: