ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

tiistai 21. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 21

1 porkkana
1 punajuuri
pala fenkolia
1cm inkivääriä
persiljaa
1/3 kurkkua
1 sitruunanmehu
1 rkl pellavansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
vettä tai hedelmätuoremehua

Kuori kaikki vihannekset ja paloita ne pieniksi paloiksi ja lisää kaikki smoothie aineet sekoituskulhoon, nesteenä voit käyttää vettä tai jos sinulla on appelsiineja jäljellä niin lisää niiden mehua. Sekoita kaikki tasaiseksi smoothieksi. Maku ei ole ehkä ole kaikkein ihanin, mutta tämä on oikea terveyspommi maksalle ja vatsalle. Fenkoli auttaa poistamaan nesteitä persiljan kanssa ja punajuuri sekä porkkana edesauttaa maksan puhdistusta. Kaiken lisäksi saat tästä annoksesta paljon hyviä kasvikuituja.

Ei kommentteja: