ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

torstai 9. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 9


1/2 sitruunanmehu
pala ananaksesta
2 kiwi hedelmää
1 banaani
1 granaattiomena
1 rkl pellavansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta

Vettä tai yrttiteetä

Kuori kiwi hedelmä ja ananas. Halkaise granaattiomena ja purista hedelmän mehu appelsiinin tapaan. Älä käytä hedelmälihaa smoothieen siemenineen sillä siemenet ovat todella kovia ja valkoinen välikuori hedelmän sisällä on kitkerää. Granaatin omena on todella terveellistä.

Sekoita kaikki yhteen ja nautiheti raikkaasta vitamiinipommista.  

Ei kommentteja: