ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 19

Marjaisa Smoothie

1-2 dl sekalaisia pakastemarjoja
1 avokado
1rkl pellavan siemeniä tai -rouhetta
1rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
makeuta hunajalla

Halkaise avokado ja lusikoi avokado kuoresta, lisää kaikki sulanneet marjat mehuineen ja lisää siemenet ja vesi sekoituskulhoon ja sekoita tasaiseksi smoothieksi.
Makeuta hunajalla tarvittaessa.
Nyt kun Smoothiet alkavat olemaan jo tuttuja, niin voit itsekin päättää mitä marjoja haluat smoothiehin käyttää. Kaikki suomalaiset marjat ovat niin terveellisiä ja hyviä vitamiinien ja mineraalien lähteitä. Löydä omat suosikkisi.

Ei kommentteja: