ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 6. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 6


1/2 sitruunanmehu
1/2 avokado
1cm pala inkivääriä
1 omena
yrttejä tai salaatinlehtiä
1/3 kurkkua
1rkl pellavan siemeniä tai -rouhetta
1rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
manteilimaitoa tai yrtttiteetä

Kuori omena, jos se ei ole luomuomena. Kuori inkiväärin pala ja paloittele se ohuiksi siivuiksi, niin että smoothieen ei synny pitkiä inväärikuidun pätkiä. Jos sinulla on jääkaapissasi jäljellä yrttejä ja salaattia lisää niitä smoothieen. Samoin kurkkua. Jos jotain puuttuu niin lisää vaikka enemmän omenaa. Muista säilyttää avokadon puolikas laittamalla sen pinnalle hieman sitruunamehua, jotta se ei tummu ja säilytä se muoviastiassa tai -kelmussa.


Ei kommentteja: