ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

perjantai 10. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 10

Pehmeän makuinen Enkeli Smoothie

1/2 sitruunanmehu
1 banaani
1 päärynä
2rkl mustikoita
1 rkl pellansiemeniä tai -rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -ruohetta
2dl kookosmaitoa
vettä tarvittaessa

Kuori päärynä ja banaani ja lisää kaikki tarvikkeet sekoituskulhoon. Voit lisätä joukkoon superfoodeja jos haluat käytää niitä, itse lisäsin Maca-jauhetta.
Sekoita smoothie tasaiseksi ja jos se ei ole tarpeeksi juoksevaa niin lisää hieman vettä. Tästä riitti hyvä lasillinen kolmelle henkilölle, joten tee hieman vähemmän, jos olet yksin tai säilytä välipalaksi myöhemmin nautittavaksi. Nauti smoothie kuitenkin saman päivän aikana.
Smoothie on pehmeän makuinen ja lapsetkin pitävät siitä aivan varmasti

Ei kommentteja: