ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

tiistai 7. tammikuuta 2014

OSTOSLISTA SMOOTHIE HAASTEELLEHei nyt kokeillaan joitakin eksoottisempiä hedelmiä. Niitä on kaupoissa tällä hetkellä kohtuu hintaan.

Osta 
2 granaattiomenaa
4 kivihedelmää
1 mango
1 ananas tai puolikaskin riittää jos niitä löytyy. Säilötyt purkki ananakset eivät sovi nyt, sillä ne ovat aivan liian sokeripitoisia. Päätä vapaasti kukkaron mukaan. Näillä saamme luotua uusia makuelämyksiä. 
Mieheni toi minulle jo viikonloppuna kaikki nämä Lidl'istä. Punnitse ne ensin ja tarkista hinta, ennen kuin päätät ostamisesta, jos budjetti on tiukka. Yksittäiset hedelmät eivät maksa niin paljon, kuin luulet ja vältä isoja valmiiksi pakattuja paketteja. 

Katso mitä kaupastasi löytyy...

Ei kommentteja: