ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

lauantai 18. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 18Luumu Banaani Smoothie

1 banaani
5-8 kuivattua luumua
1 sitruunanmehu
1 rkl pellavan siemeniä tai -rouhetta
1 rkl hanpunsiemeniä tai -ruohetta
luumuvesi

Liota luumut yön yli vedessä, tai kaada niiden päälle kuumaa vettä, jos et ehdi liottaa yön yli ja anna veden jäähtyä.
Säilytä luumuvesi ja poista kivet luumuista tarvittaessa.
Lisää kaikki sekoituskulhoon ja sekoita tasaiseksi smoothieksi. Luumut saavat vatsan toimimaan, ja tuo näin samalla ylimääräisiä kuona-aineita ulos. Jos olet herkkä vatsainen vähennä luumujen määrää. Voit lisätä myös kuivattuja aprikooseja, jos sinulla on niitä vielä jäljellä.

Ei kommentteja: