ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 12Sovellutus Smoothie

2 dl pakaste marjoja
1 rkl pellavansiemeniä tai- rouhetta
1 rkl hampunsiemeniä tai -rouhetta
Lisää muita hedelmiä mitä sinulla on kotona. Minulla oli kiwiheldelmiä ja banaani jäljellä, joten tein niistä tyrnimarjojen, karpaloiden, mustikoiden kanssa yhdessä smoothieni. Sovella sen mukaan mitä sinulla on. Kurkku ja avokadokin sopii marjojen kanssa. Makeuta hunajalla jos tarvetta.
Nesteeksi vettä tai manteli, kaura tai soijamaitoa.


Ei kommentteja: