ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

lauantai 4. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 4


Puhdistava ja diureettinen smoothie

1/2 tai 1 avokado
1 varsisellerin varsi
1 porkkana
1/3 kurkkua
1/2 sitruunanmehu
persiljaa
korianteria
pala fenkolia
!/2 omena tai viinirypäleitä
1 rkl hampunsiemeniä tai- rouhetta
1 rkl liotettuja pellavansiemeniä
vettä nesteeksi
  • superfoodeja jos haluat lisätä mukaan
Kuori porkkana ja kurkku, paloita ne pieniksi siivuiksi samoin selleri ja fenkoli.
Ota persilja ja korianteri nipusta noin 1/3 osa, huuhtele ne ennen käyttöä.
Jos käytät omenaan niin kuori se jollei se ole luomu omena.
Itse käytin tällä kertaa smoothieen rypäleitä, koska niitä oli vielä jäljellä ja laitoin kokonaise avokadon, sillä se oli jo tosi pehmeä. Sekoita kaikki hyvin, lisää vettä tarpeen mukaan, että kaikki sekoittuvat hyvin ja smoothiesta tule liian paksua.

Joku varmaan jo ihmettelee miksi aina kurkkua ja sitruunaa. Kurkku on puhdistavaa ja sopii hyvin joukkoon, koska sen maku on mieto. Sitruuna taas antaa kirpeyttä, C-vitamiinia ja jos haluat juoda smoothiesi myöhemmin sitruuna toimii säilytysaineen tavoin. Avokado ei tummu.


Ei kommentteja: