ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 6. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTE PÄIVÄ 5Marja Smoothie

1/2 sitruunanmehu
1 banaani
4rkl pakastemarjoja: mustikoita, karpaloita, tyrnimarjoja, mustaherukkaa tai muuta
1/2 omena
manteilimaitoa
1rkl pellavansiemeniä tai -ruohetta
1rkl hampunsiemeniä tai - ruohetta


Käytä mitä pakastemarjoja tahansa, 4rkl voi olla vaikka vain mustikoita tai muuta mitä sinulla on.

Sekoita kaikki tehoseikkoimella hyvin. Minä lisäsin mukaan viinirypäleitä, koska niitä oli vielä jäljellä. Smoothien makeus oli minulle juuri sopiva, mutta tarvittaessa lisää hieman hunajaa.  Voit käyttää marjat pakastimesta suoraan tai sulata ne kuumassa vesihauteessa. Älä käytä mikrouunisulatusta, sillä mikro vaikuttaa marjojen vitamiineihin. Voit myös lämmittää mantelimaitoa, jos smoothie tuntuu liian kylmältä.

Ei kommentteja: