ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

torstai 9. tammikuuta 2014

SOULJOY NAISTEN VERKKO

Hei sinä ihana nainen liity mukaan keskusteluverkkoon ja jaa kokemuksia tai kommentoi, neuvo tai löydä sielunsiskoja. Lähde yhdessä kanssani rakentamaan uudenlaista suljettua verkkoa naisille. Pääset sisään alla olevalla linkillä, joka sitten lähettää minulle viestin, että haluat mukaan ja minä hyväksyn sinut mukaan.


Verkkoon osallistuminen on ilmainen, voit tulla mukaan minimerkillä tai omalla nimelläsi ja voit lähteä verkosta pois koska vaan, se ei sido sinua mihinkään. Ei kommentteja: