ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

perjantai 17. tammikuuta 2014

SMOOTHIE HAASTEEN OSTOSLISTA5 porkkanaa
6-8 appelsiinia
lisää pakastemarjoja jos tarvitset
kuivattuja luumuja
2 banaania
2 avokadoa


Pakaste marjoilla ei ole väliä mitä ne ovat, valitse niitä mistä todella pidät tai mitä on saatavilla. Täällä Ranskassa en löydä mustikoita, joten tyydyn vadelmiin ja marjojen sekapussiin. Sitten minulla on mustaviinimarjan ja aronian kuivattua marjajauhetta, jota täällä lisään smoothiehin. Appelsiineista puristetaan mehu, joten valitse ne siihen sopivaksi.

Ei kommentteja: