ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 15. marraskuuta 2010

Osaava Nainen 2010 Elämäsi Toinen Kevät Ohjelman Voittajat

Hei Kaikki, jotka seuraatte tätä blogia,

Olen kiitollinen kaikille uusille seuraajille ja kaikille teille, jotka seuraatte näitä sivuja säännöllisesti. Kun näen vierailijoiden määrän kasvavan se tuottaa minulle suurta iloa. Tämä syksy on ollut kiireinen Elämäsi Toinen Kevät nettisivujen valmistelussa, jotka ovat nyt viittä vailla valmiita.
Ohjelma on saanut todella paljon kiinnostusta ja kiireisimmät ovat jo alkaneet ohjelman, vaikka se on ollut hieman kesken.

Jos haluat lisätietoja ohjelmasta: www.souljoysc.com
tai voit kirjoittaa minulle: jaana@souljoysc.com


Seuraavat henkilöt ovat voittaneet Elämäsi Toinen Kevät Ohjelman

Liisa Joenpolvi
Lenita Suominen
Tuulia Koivisto

Onnea Voittajille!


Toivotan kaikille hyvää syksyn jatkoa ja lämpimiä hetkiä, nauttikaa kynttilöiden valosta näin pimeänä aikana ja kävelkää luonnossa milloin vain se on mahdollista.

Lämpimin Terveisin
Jaana

Ei kommentteja: