ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 29. marraskuuta 2010

HALAUKSEN VOIMA


Halauksella on uskomaton voima, sillä voit helpolla osoittaa, että välität toisesta henkilöstä. Halauksen on todettu poistavan stressiä ja sillä on parantavaa voimaa. Elvytä yhteenkuuluvuutta halauksilla. Joskus pelkkä halaus auttaa enemmän kuin sanat. Ajattele miltä sinusta tuntuisi kun kukaan ei halaisi sinua pitkään aikaan. Halaus luo hellyyttä, lämpöä, yhteenkuuluvuutta, yhteisymmärrystä ja rakkautta. Laittaessasi käsivartesi toisen henkilön ympärille vähennät harmillisen stressi hormoonin tasoa kehossasi ja lisäät hyvää tunnetta antavaa kemikaalia.
Kotieläimillä on sama vaikutus. Kun halaat koiraasi tai kissaasi niin tuotat itsellesi mielihyvää, ja se rauhoittaa sinua. Siksi niin monille yksinäisille ihmisille oman kotieläimen halaus voi olla ainoa hellyyden lähde. Ranskassa on vanhainkodeissa, joissa voidaan pitää eläimiä tai joissa koiria ja kissoja käy kylässä säännöllisesti todettu olevan myönteisiä vaikutuksia vanhusten hyvinvointiin. Älä säästele halauksia, jos tunnet, että voit tuottaa sillä mielihyvää itsellesi ja muille.

Ei kommentteja: