ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

lauantai 3. huhtikuuta 2010

TULOSSA JOTAIN AIVAN UUTTA

Hei kaikki lukijat,
On vierähtänyt 2 viikkoa siitä kun olen viimeksi kirjoitellut tähän blogiini, ei en ole unohtanut teitä vaan olen ollut 10 päiväisessä seminaarissa. Tuikka aikataulu ja olematon Internetti -yhteys on syynä siihen, etten ole kirjoitellut viime aikoina.
Sain koulutuksen Denise Linn'n Seminaarissa ja olen nyt Soul Coach. Oletko koskaan kuullut sellaisesta?
Moni varmaankaan ei. Kuulun nyt yli 500 laajuiseen Soul Coaching perheeseen ja jäseniä on ympäri maailmaa. Suomessa vain muutama. Jos käännän sanan soul coaching suomeksi niin sen voisi kääntää " sielun treenaus", no ei ehkä se kaikkein paras mahdollinen, mutta siitä on hyvä aloittaa...Tämä "treenaus" on samantapaista kuin Life Coaching, mutta Soul Coaching vie sinut syvemmälle sielusi kiemuroihin, tämä ohjelma opettaa sinua tutustumaan itseesi aivan uudella tavalla. Tämä ei ole terapiaa vaan minun tehtäväni on opastaa ihmisiä löytämään elämäntarkoituksensa, miksi olen täällä juuri nyt ja mikä on elämän työni. Meillä jokaisella on unelmia ja tämä opastus opettaa miten tehdä niistä totta. Tämän ohjelman avulla saat itsevarmuutta, pelkosi häviää ja saat elinvoimaa...
Soul Coaching on 28 päivän pituinen ohjelma, jossa voit valita jokapäiväisen tehtävän kolmesta eri tasosta. harjoitukset sopeutuvat hyvin päivän askareiden joukkoon, ja kiireisinkin voi lähteä mukaan. Minulla on tarkoitus aloittaa Soul Coaching netin välityksellä, kunhan vaan saan suomenkieliset käännökset valmiiksi. Olen aloittanut jo englannin kielellä, joten se on mahdollista, vaikka heti, jos sinua kiinnostaa niin ota yhteyttä elaman2.kevat@yahoo.com  28 päivän kurssi maksaa 150 euroa. Hintaan sisältyy, päivittäinen teksti, ohjattu meditaatio audio ja yhteistyö oppaan kanssa netin välityksellä (sähköposti, skype).

ANNA ITSELLESI TOINEN KEVÄT: Elä pitkään, elä vahvasti ja elä onnellisena

Ei kommentteja: