ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

perjantai 22. lokakuuta 2010

ELÄMÄSI TOINEN KEVÄT VERKKO OHJELMA NYT SAATAVISSA
Hanki nyt itsellesi Elämäsi Toinen Kevät -Ohjelma, se sisältää kaksi osaa, Löydä Sisimpäsi eli Soul Coaching ja Detox puhdistautumisohjelman. Nämä ovat molemmat 4 viikon ohjelmia ja voit tilata ne netin kautta kotiisi. Ohjelma maksaa 149€.

Jo muutamassa viikossa voit muuttaa elämääsi parempaan suuntaan päivittäisillä harjoituksilla ja syömällä terveellistä ravintoa, joka saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja poistaa kuona-aineet ja myrkyt kehostasi.
Löydä Sisimpäsi eli Soul Coaching on maailman kuulun Denise Linn'in luoma 28 päiväinen ohjelma, jonka avulla lähdet “pyhiinvaellusretkelle” omaan itseesi. Ohjelman harjoitukset auttavat sinua arvioimaan missä elämäsi on tällä hetkellä ja opettelet kertomaan itsellesi koko totuuden siitä ja olemaan rehellinen itsellesi. 1. viikon aikana ohjelmassa tarkastellaan ympäristöäsi, missä asut ja kuinka paljon krääsää ja roinaa ympärilläsi on, meille on kertynyt sitä myös mieleen. Tämä viikko auttaa sinua siivoamaan ja järjestelemään ympäristöäsi ja näin saat selkeyttä elämään ja mielikin kirkastuu ja avautuu. 2. viikolla tutkitaan tunteita ja sitä, mitä negatiiviset tunteet, jotka on yritetty unohtaa tai vain tungettu omaan sisimpääsi vaikuttavat sinuun. Kaikki nämä tunteet työskentelevät alitajunnassasi ja ne tuntuvat vain voimistuvan. Ohjelman avulla pystyt tuomaan ne pinnalle ja tutkimaan niitä ja pian huomaat niiden negatiivisen voiman vähenevän ja ne haihtuvat kokonaan ajanmittaan, näin voit alkaa eheytyä. 3. viikolla keskitytään henkiseen voimaan, meillä jokaisella on valtavat henkiset voimat, mutta emme aina osaa käyttää niitä, emmekä tiedä mistä aamentaa tätä voimaa. Jokaisella on oma tapa ammentaa tätä, voit löytää sitä luonnosta, joogasta, meditaatiosta, spirituaalisuudesta tai uskonnosta. 4. viikolla tutkitaan fyysistä minääsi, arvioidaan terveyttäsi ja tarkastellaan ruokavaliotasi. Tämä viikko valmistaa sinut myös jatkamaan Elämäsi Toinen Kevät -ohjelman toiseen osaan, joka sisältää 4 viikon ohjelman, jossa terveellisen ravinnon avulla saadaan aineenvaihdunta liikkelle.
Tämä ohjelma ei ole dietti tai paasto vaan saat todella syödä riittävästi terveellistä ravintoa. Ohjelman mukana saat reseptejä, ideoita millä hemmotella itseäsi sekä tulet puhdistamaan ympäristösi haitallisista kemikaaleista vain vaihtamalla tapaa, jolla siivoat ja puhdistat kotiasi.

Kaiken lisäksi saat päivittäiset opastetut meditaatio harjoitukset, joilla on hyvä alkaa päiväsi Löydä Sisimpäsi ohjelmassa.

Minun tehtäväni on toimia matkaoppaana ja opastaa sinua ohjelmien aikana. Yhteyden otto tapahtuu puhelimitse, sovittuina aikoina ja sähköpostin avulla.
Löydä Sisimpäsi Ohjelma on joustava ja voit itse määrätä miten paljon haluat käyttää aikaa harjoituksiin. Harjoitukset ovat kolmessa tasossa ja 1. taso vie noin 10-15 minuuttia, 2. Tasoon tarvitset 20 minuuttia ja 3. taso vie niin paljon aikaa kuin haluat käyttää, toiset niistä ovat vaativampia kuin toiset. Mikä on parasta voit tehdä näitä harjoituksia omalla ajalla, ja ne sopivat hyvin päivittäisen kiireiseenkin elämänrytmiin.
Tämän ohjelman avulla saat lisää rohkeutta ja itsevarmuutta, pelkosi vähenee ja astut ulos rutiinista.
Tämä ohjelma opettaa sinua elämään tässä ja nyt, unohtamaan menneet ja sen, että on turha kantaa huolta tulevaisuudesta, sillä kaikki ei aina tapahdu niin kuin suunnittelet. Elämäsi tulee avautumaan uusille positiivisille raiteille ja olet oppinut tuntemaan itsesi paremmin ja kuuntelet mitä sisimmälläsi on sinulle kerrottavaa.


Puhdista kehosi, mielesi ja sielusi!

Saat lisää elämäniloa, rohkeutta ja tasapainoa elämääsi!


Lisätietoja: jaana@souljoysc.com

Nettisivut ovat suomeksi ja englanniksi: www.souljoysc.com


Ei kommentteja: