ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

torstai 21. lokakuuta 2010

TIEDÄTKÖ MITÄ IHOLLESI SIVELET?

Tiesitkö, että saatat levittää ihollesi päivittäin noin 126 erilaistä kemikaalia? Tuntuu hurjalta, eikö? Englantilaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että jos käytämme ihonhoitotuotteita ja meikkejä tämä on se määrä kemikaaleja, joita sivelemme ihollemme ja näistä aineista ainakin osa imeityy ihon kautta kehoomme. Aurinkovoiteissa on aineosia, joista ei niiden valmistaja halua paljon puhua, mutta ne sisältävät kemikaaleja, jotka ovat haitallisia terveydelle ja imeityvät raskaana olevilla naisille verenkierron mukana istukkaan ja vauvaan.
Kun seuraavalla kerralla ostat ihonhoitotuotteita, niin mieti tarkkaan mihin rahasi tuhlaat. Nykyään on saatavilla paljon erilaisiä ihonhoitotuotteita ja meikkejä, jotka eivät sisällä haitallisia säilöntäaineita. Terveyskaupoista ja luomukaupoista saat tämän tyyppisiä tuotteita. Netin kautta löydät kaikki ihonhoitosarjat, jotka takaavat, että niissä käytetyt raaka-aineet eivät ole haitallisia tervydellemme. Muista, että suurin osa tuotteista, joissa lukee natural tai luonnollinen ei välttämättä ole sitä.

Ei kommentteja: