ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 13. syyskuuta 2010

AJATTELE MITEN...

Ihanaa olisi vajota syvään yöuneen...
Jos sinun on vaikea nukastaa, kokeile tätä sen jälkeen kun olet sammuttanut valot. Kuvittele olevasi saarella auringon laskiessa. Tunne miten lämmin ja pehmeä tuuli koskettaa ihoasi, samalla tuoden hennon kukkien tuoksun mukanaan. Katso miten vedenpinta tummenee ja kuuntele laineiden rytmikästä liplatusta. Tunne miten ilma tuoksuu merihiekalta ja suolalta. Mitä aistikkaampi ja todellisempi visualisointisi on ja mitä enemmän saat siihen aistejasi mukaan, sen voikaampi on sen tuottama tulos rentoutumiseen.

Ei kommentteja: