ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

SILKKISET LAVENTELIPUSSIT


TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI SILKKINEN ENKELILAVENTELIPUSSI HENKILÖKOHTAISELLA ENKELIKORTTIVIESTILLÄ!

Hei kaikki ihanat sivujeni ja blogini seuraajat!
Olen valmistanut silkkikankaasta ihania pusseja, jotka olen täyttänyt Ranskassa kasvaneella kuivatulla laventelinkukilla. Laventelin tuoksu rauhoittaa ja voit käyttää sitä yöpöydän ääressä antamaan rauhallisempaa unta. Pussin mukana saat henkilökohtaisen enkelikorttiviestin. Pussin hinta 10€ + 2,20€ (postitus)
Tilaa heti lähettämällä viesti jaana@souljoysc.com 
Lähetä viestisi ja saat pankkitilinumeron johon voit tilauksesi maksaa.


Ei kommentteja: