ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 30. joulukuuta 2013

SMOOTHIE HAASTE

Haastan kaikki mukaan terveelliselle tammikuulle!


Tule mukaan keventämään oloa ja nauttimaan terveellisistä smootheista, hedelmä-marja- vihannespirtelöistä. Tammikuussa 28:n päivän aikana saat joka päivä uuden smoothie ohjeen. Voit aloittaa päivän nauttimalla sen aamiaiseksi tai smoothie sopii myös lounaaksi. Saat etukäteen ostoslistan 5:lle päivälle kerrallaan. Kun alussa hankit muutamia superfoodeja, riittävät ne läpi koko neljä viikkoa. Kevennät oloa ja lisäät virkeyttä. Tästä on helppo alkaa elämänmuutos terveellisempään suuntaan. Jos sinulla ei ole kannutehosekoitinta. niin pelkkä varsi tehosekoitinkin käy. Tarkoitus on saada terveyttä helpoilla ohjeilla sekä edullisesti.


Ei kommentteja: