ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

lauantai 30. heinäkuuta 2011

ELÄMÄ TÄYNNÄ UUSIA TUULENSUUNTIA...

Hei kaikki rakkaat lukijat,

Kesäiset tuulet puhaltavat Ranskan maaseudulta, jossa remontoimme vanhaa maatilaa meille kodiksi ja teille matkakohteeksi hyvinvointia parantamaan.


Loppukevät ja alkukesä on todellakin hurahtanut purkaustöiden ja suunnittelun keskellä. Aika on ollut kuitenkin antoisaa vaikka pölyä tupsahtaa sisään milloin mistäkin ja ainoa yksityinen paikka on oma sänky. Ystäviä on saapunut ympäri maailmaa mukaan remonttihommiin ja lounaat ja illat ovat vietetty ranskalaisten herkkujen merkeissä. Joten ehkä olisi oman kehon detox kohta paikallaan. Samaan aikaan olen iltaisin opetellut hierontatekniikan, joka meidän australialainen ystävä on kehittänyt vuosia sitten australiassa. Hänen opastuksellaan ystävät ja perheenjäseneet ovat saaneet nauttia hieronnastani rankan remonttityön jälkeen. Olen kerännyt talteen nokkosenlehtiä puhdistavaan nokkosteehen ja alkukesästä keräsin säkillisen lehmuksen kukintoja, jotka kuivasin auringossa ja nyt minulla on oman tilan teetä tallella talvea varten.
Oma vihannespuutarhakin on jo antanut monta kiloa tomatteeja ja keltaisia kesäkurpitsoja. Tänä kesänä vihannespuutarhan koko jää pieneksi, sillä tilan entinen ja todellinen kasvitarha tarvitsee kunnon siivouksen ennen kuin mikään siellä kasvaa... Kasvitarha kun on ollut villinä ainakin 17 vuotta ja sen selvittäminen tuo mieleen prinssin, joka katkoo piikkisiä kasveja miekallaan Prinsessa Ruususessa. Mahtavinta on kuitenkin ollut omien tomaattien maku... Ja luomua kaikki tietenkin...
Meditaatioden latausohjelma on tulossa elokuun puolella... Lupaukseni niistä, on viivästynyt kuukausilla, vaikka omalta osaltani kaikki äänitykset ovat valmiina, mutta muita mutkia on tullut vastaan.

Elämän Toinen Kevät ohjelmaan tulee syksyn aikana uusia e-kursseja ladattavaksi nettisivuilta, ne kaikki edesauttavat hyvinvointia.

NAISILLE olen luonut oman yksityisen sosiaalisen verkkoryhmän johon te kaikki sielunsiskot voitte ottaa osaa. Verkkoryhmän nimi on SOULJOY ja siellä on erillisiä keskustelu mahdollisuuksia, naisen elämästä, äitiydestä, hyvinvoinnista, seksuaalisuudesta, sairauksista, ym... Lähde sinäkin mukaan! Verkko on aivan uusi, joten sinä voit ensimmäisen keskusteluaiheen luoja ja pyydä ystäväsi mukaan. Verkko on yksityinen ja tietoja joita siellä käsitellään pysyvät verkonkäyttäjien tietona. Voit osallistua mukaan nimimerkillä tai omalla nimellä, mukaan pääsee kun lähetät oman sähköpostisi osoiteeseen: souljoysc@yahoo.com kun mukaan tulosi on hyväksytty, voit luoda oman sivun aivan kuin Facebookissa. Meillä naisilla on valtava voimavara ja sen avulla voimme auttaa myös sielunsiskojamme ratkaisemaan erinlaisia huolia ja vain antamaan kannustusta.

Toivon teille kaikille todella ihanaa kesän jatkoa, kerätkää metsänantimia ja nauttikkaa luonnosta.

Iloitkaa elämästä ja kaikesta pienestäkin...pienet asiat kasvavat suuriksia...

Tule mukaan Löydä Sisimpäsi ohjelmaan kehittämään omaa itseäsi. Et voi muuttaa muita, voit vain muuttaa itseäsi ja luoda itse omaa tulevaisuuttasi tietoisesti...

Rakkaudella
Jaana








Ei kommentteja: