ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

KARKAUSPÄIVÄN KIRJE


Helmikuun Kirje

Päätin kirjoittaa helmikuun kirjeen vasta tänään, koska päivä on kuitenkin aika harvinainen.

Kaksi kuukautta on jo vierähtänyt vuodesta ja täällä Ranskassa kevät etenee. Meillä oli todella harvinaisen kylmää noin 2 viikkoa helmikuun alussa. Lunta tuli noin 15 cm ja pakkasta oli yöllä parhaimmillaan -19 astetta, viimeksi lunta on ollut tällä seudulla vuonna -56. Täällä maaseudulla elämä pysähtyy melkein kokonaan, kun teitä ei lanata ja talvirenkaat puuttuu autoista.
Nyt kaksi viikkoa myöhemmin koimme mahtavan taivaallisen näyn, kun tuhannet kurjet lensivät yli maatilamme ja juuri meidän kohdalla päättivät hakea lisää hyvää tuulta matkaa johdattamaan. Linnut saapuivat pitkissä auroissa ja kuulimme niiden saapumisen paljon ennen kuin ne tulivat näkyviin. Juuri meidän kohdalla ne nousivat spiraalimaiseen lentoon etsien uusia tuulen virtauksia ja sitten kun hyvä korkeus oli saavutettu, ne muodostivat sulavasti taas uuden auranmallisen lentojärjestelmän. Tämä näkymä sai minut hehkumaan onnesta. Kevät on tulossa. Muutenkin rakastan kurjenlentoa. Meidän loma-asuntomme nimeksi valittiin Kurjenlento, kun juuri sillä hetkellä kun huvilapaketin myyjä kysyi:”No mikä huvilan nimeksi?” Lensi neljä kurkea ylitsemme.
Kevät tuo aina mukanaan uusi inspiraatioita ja halua keventää. Keventäminen ei tarvitse olla laihdutusta vaan mielen keventämistä tai sitten vain ryhtyä kunnolliseen roinan ja krääsän siivoukseen. Samalla kun mietit kevätsiivousta, niin pyri pikkuhiljaa tyhjentämään kaikki ylimääräiset tavarat tai vaatteet kaapeista tai laatikoista. Nurkkiin kerääntyneet vanhat lehdet on hyvä pistää kierrätykseen tai itse kun käyn kampaajalla vien sinne aina kasan lehtiä, joita en enää lue ja oi miten joka kerta ilahdutan kampajaa niillä. Samalla kun siivoat pois vanhoja tavaroita, jotka eivät enää miellytä sinua, niin huomaat miten energiakin vaihtuu siivotussa huoneessa. Niin kuin Denise Linn'illä on tapana sanoa Clutter Clearing eli roinan siivous on nykypäivän alkemiaa. Se luo uutta energiaa ja antaa tilaa uusille asioille.

Oletko jo kokeillut meditaatioharjoituksia?
Hiljentyminen ja visuaalisten meditaatioden kuuntelu vapauttaa mielen asioista ja ylimääräisistä paineista. Monilla on tapana luoda liian tiukkoja aikatauluja tai sääntöjä ja kaiken muun kiireen kanssa se vain nostattaa painetta ja samalla luo lisää stressiä.
Jokaisen on helppo opetella rauhoittumaan ja poistamaan mielestä asioita helpoilla opastetuilla visualisointi meditaatiolla, joita olen luonut. Lapsillekin on omat meditaationsa. Hiljentyminen luo sisäistä rauhaa ja auttaa meitä pysähtymään hetkeksi ja kaiken lisäksi meditaatiolla on todettu olevan useita vaikutteita terveyden parantamiseen.
Löydät Elämäsi Toinen Kevät Meditaatiot klikkaamalla tästä ja voit hankkia ne vaivatta omaan tietokoneeseen tai siirtää ne vaikka MP3 soittimellesi tai iPodiin ja kuunnella niitä omassa rauhassa milloin haluat.

Kevät tuo myös halun keventää painoa ja siihen onkin hyvä ryhtyä tarpeeksi ajoissa. Joten hanki itsellesi koko Elämäsi Toinen Kevät ohjelma, jossa on kaksi eri jaksoa. Muuta elämääsi ensin selkeyttämällä itsellesi, mitä todellakin haluat elämältäsi, ihmissuhteissa ja työasioissa. Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa elämää. Toisessa osassa ohjelmaa puhdistetaan kehoa ja annettaan kehoon kerääntyneille kuona-aineille kyytiä ja muutetaan ravinto terveellisempään suuntaan. Kilojakin lähtee samalla ja opit hoitamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla.

Pian sinulla on myös mahdollisuus saada opastusta Soul Coaching© korttien ja Jumalatar korttien avulla. Olen juuri päättänyt kurssin, jonka avulla olen oppinut johdatusta korttien ihastuttavaan maailmaan. Näillä korteilla ei kerrota tulevaisuutta tai ennusteta sitä, vaan näiden korttien tarkoitus on antaa opastusta missä tahansa kysymyksissä tai voin luoda kokonaisen opastavan katselmuksen koko vuodelle. Katselmus voi tapahtua etänä sähköpostin tai Skypen avulla.
Korttikatselmuksista ensi kuussa lisää. Saat silloin myös nähtäväksi kortit verkossa ja täydellisen selvityksen mitä korttiopastus tulee sisältämään.

Lähde sinäkin puhdistamaan kotia ja mieltäsi jo tänään!
Tee se jo tänään, minkä voit aloittaa huomenna!

Keväisin terveisin
Jaana

Kurjet lentävät ylitsemme ja niitä oli tuhansia. Aivan mahtava näky...

Ei kommentteja: