ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

tiistai 4. tammikuuta 2011

ARTIKKELI SIELUNPEILI LEHDESSÄ

Uusi Vuosi kohdaltani alkoi aivan mahtavissa merkeissä, Sielunpeili -lehti teki minusta ja työstäni artikkelin. Sielunpeili -lehti on todella hyvä lehti kaikkeen henkisyyteen liittyvään asiaan. Se on todella monipuolinen ja jokainen voi löytää sieltä jotain kiinnostavaa. 
1 kommentti:

kristina kirjoitti...

Löysin todella mielenkiintoisen blogisi:) Tähän täytyy perehtyä oikein ajan kanssa!
Mukavaa kevään odotusta! kristina