ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 27. joulukuuta 2010

JOULUKUUN KIRJE
ELÄMÄN TOINEN KEVÄT -Joulukuun kirjeNyt on taas se aika vuodesta, jolloin usein katsellaan taaksepäin ja mietitään mitä menneenä vuotena on tapahtunut. Toisille se on saattanut olla hyvinkin tapahtumarikasta, ehkä ei aina niin miellyttäviä tapahtumia kun taas toisten elämässä kaikki rullaa rutiinin lailla ja kaipaamme vaihtelua, mutta mistä ja miten sitä ammennamme, jos rohkeus ei riitä muutoksiin. Uudelle vuodelle haetaan uusia lupauksia, joita on usein niin vaikeaa kuitenkin täyttää tai pitää.
Osaammeko aina arvostaa kaikkea sitä mitä meillä jo on vai haluammeko lisää koko ajan?
Meidän tulisi arvostaa omaa elämäämme enemmän ja osata elää tässä ja nyt, jotta saisimme siitä irti mahdollisimman paljon. Meidän tulisi olla rehellisiä itsellemme. Se ei kuitenkaan aina ole helppoa, joskus on paljon helpompi teeskennellä, että kaikki on hyvin kuin kertoa totuus itselle. Tämä vie kuitenkin koko elämän väärille raiteille.

Mitä sinä haluasit Uuden Vuoden tuovan sinulle?

Joskus meidän on tehtävää tilaa vanhaan elämään, että uusi asia tai henkilö voisi astua elämääsi. Meidän on tehtävä tilaa uudelle ja siivottava vanha pois. Tämä pätee niin rakkaudessa kuin muussakin elämän asioissa.

Joskus on hyvä istahtaa ja miettiä kaikkea sitä mitä elämässään on jo saavuttanut ja mitä siltä vielä haluaa. Onko sinulla unelmia, jotka haluaisit toteuttaa?

Luuletko pystyväsi toteuttamaan ne?

Oletko jo löytänyt oman elämäsi tarkoituksen vai tunnetko, että etsit sitä vielä?

Mitä haluaisit elämältäsi?

Uusi Vuosi aloittaa aina uuden ajanjakson elämässä ja siltä toivotaan paljon, mutta tiedätkö, että sinä voit itse auttaa siihen mitä ensi vuonna sinulle tapahtuu. Monet meistä lukevat horoskooppeja, jotka antavat osviittaa siitä mitä ensivuosi voisi tuoda tullessaan. Mitä jos kuitenkin itse voisit päättää mitä haluat ensivuodelta.

Minulle tämä mennyt vuosi on ollut hyvinkin mielenkiintoinen. En useinkaan tee paljon suunnitelmia etukäteen vaan olen todella avoin kaikelle uudelle. Ja sen vuoksi tänä vuonna minulle onkin tapahtunut todella paljon. Minulla ei ole koskaan ollut ikäkriisiä, paitsi, että neljäkymmentä täytettyäni puntaroin kaikkea sitä mitä olin saavuttanut ja totesin, että minulla ei ollut uraa niinkuin monilla muilla. Se kaivoi hetken mieltäni, mutta sitten totesin, että meidän perhe oli kulkenut paljon maailmalla, joten miten olisin edes voinut siinä tilanteessa luoda uraa ja se riitti minulle, olin oppinut paljon asioita itsestäni ja elämästä ulkomailla. Viime vuosi on kuitenkin tuonut minulle paljon vain olemalla avoin uusille tapahtumille ja joskus asioita tupsahtaa eteen kuin taian omaisesti.

Elämässä on opittava olemaan joustava, sillä joka päivä sattuu tilanteita, että asiat ei sujukkaan niinkuin pitäisi. Sen sijaan, että stressaannut tai kiukustut kun asiat eivät luista, jätä asia väliin ja siirry johonkin toiseen. Joustavuus kuuluu myös ihmisten kanssakäymiseen, olen huomannut sen varsinkin täällä Suomessa, harvoin voi tavata tai kyläillä ilman, että asiasta on sovittu ainakin kaksi viikkoa etukäteen. Tiedän, että almanakat on puukattu täyteen ja jollakin se on niin täynnä, ettei heille jää edes aikaa elää.

Nyt on hyvä aika punnita sitä mitä odotat uudelta vuodelta. Ehkä sinun onkin ensin hyvä syy tutustua perinpohjin omaan itseesi ja löytää sieltä sisimmästäsi, mikä olisi se oikea elämänratkaisu sinulle, jotta voisit toteuttaa unelmasi jo ensi vuonna. Ennen kuin pystyt todella kuuntelemaan mitä sisimpäsi, sinun sielusi sinulle haluaa kertoa on sinun opittava kuuntelemaan sisimpääsi ja tuotava esille kaikki ne ikävätkin asiat, joita olet kätkennyt sisimpääsi vuosien varrella. Meillä kaikilla on niitä tunteita, jotka tuntuvat kalvavan meitä ja ne tuntuvat pulpahtavan esiin usein voimakkaana. Kun uskallat koskettaa näitä tunteita, niin pian huomaat niiden voimakkuuden haihtuvan ja voit alkaa eheytymään. Jotta voisit elää tasapainoista elämää on sinun kehosi, mielesi ja sielusi oltava tasapainossa.

Helsingin Terveys 2010 ja Osaava Nainen Messut herättivät paljon kiinnostusta ohjelmaani kohtaan ja online opastuksen avulla olenkin jo käynyt läpi monen kanssa heidän elämäänsä ja nyt nämä henkilöt odottavat innolla uutta vuotta ja kaikkea sitä mitä he sen aikana saavuttavat. Ohjelmassa ei töyskennellä netin ääressä vaan ohjelman voi ladata netiltä ja siinä oletvat harjoitukset tehdään omalla ajalla ja ohjelma sopii kaiken ikäisille, naisille ja miehille.

Kehotankin sinua joulun aikoihin rauhoittumaan ja miettimään mitä sinä elämältäsi vielä haluat. Mistä unelmoit?

Aloita vuosi 2011 aivan uudella tavalla ja tutustu itseesi paremmin. Elämäsi Toinen Kevät -ohjelman Löydä Sisimpäsi osa opettaa sinua tuntemaan itsesi paremmin ja löytämään sisimpäsi ja opit kuuntelemaan sitä ja saat lisää rohkeutta, itsevarmuutta ja tasapainoa elämääsi.

Sen jälkeen voit jatkaa Detox puhdistautumisohjelman kanssa. Näin pääset kiinni uuteen elämäntapaan ja tasapainoisempaan elämään.


Elämän Iloista Uutta Vuotta 2011Lämpimin Terveisin
Jaana Koskivaara-Coniel
Elämäntapa Ohjaaja
Soul Coach
Facebook: Elämän Toinen Kevät

Ei kommentteja: