ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

torstai 21. lokakuuta 2010

TERVEYS 2010 HELSINGIN MESSUKESKUS

Esittelin viime viikonlopulla Elämän Toinen Kevät -ohjelmaa Helsingissä pidettävissä Terveys 2010 messuilla. Mielenkiintoa riitti ohjelmaa kohtaan ja haluan tässä samalla ilmoittaa kilpailun voittajat, jotka voittivat 149€ arvoisen Elämäsi Toinen Kevät Ohjelman, joka sisältää kaksi osaa, Löydä Sisimpäsi ja Detox Puhdistautumisohjelman, ohjelmista teen erikseen postituksen. Onnelliset voittajat ovat seuraavat:
Anne Saarinen
Mari-Liis Erik
Kirsi Vuorio

Onnea Voittajille!

Ei kommentteja: