ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

tiistai 4. tammikuuta 2011

UUSI ALKU JA TOINEN KEVÄT...


Uusi vuosi aloittaa aina uuden ajanjakson elämässämme, joka loppuvuosi teemme lupauksia uudelle vuodelle tai suunnittelemme jo alkuvuodesta mitä kaikkea meidän tulisi tehdä ja saavuttaa tämän alkaneen vuoden aikana. 
Elämää on vaikea muuttaa kertaheitolla, mutta rikkomalla rutiineja voit helposti muuttaa heti joitakin asioita elämässäsi. Kokeile jotain mitä et ole ennen uskaltanut tehdä. 
Aloita tasapainottamalla elämääsi siten, että vältä stressiä tai ainakin rentoudu rentoutusharjoitusten tai meditaatioiden myötä, jopa lyhyt hengitysharjoituskin on hyväksi. Keho, mieli ja sielu pysyy terveenä, jos annat niille tarpeeksi lepoa ja hyvää ja terveellistä ravintoa ja päivittäisiä harjoituksia liikunnan, rentoutumisen ja meditaation avulla. Opettele joustamaan eritilanteissa ja muista myös sanoa "ei" kun et halua tehdä jotain, joskus se saattaa vaatia rohkeutta. Tänä vuonna älä täytä koko kalenteria täyteen, jätä todellakin tilaa virkistymiselle. Yritä välillä olla tekemättä mitään ja huomaa kuinka vaikeaa se saattaa olla. Luonto on paras lääkitsijä, ammenna voimaa luonnosta, syö mahdollisemman puhdasta luonnollista ruokaa, hengitä syvään, liiku luonnossa, medititoi tai rentoudu siellä. 

Sinä itse voit päättää miten haluat muuttaa elämääsi, aloita se vaikka pienin askelin, vaihda ruokavaliota terveellisempään ja liiku enemmän, murehdi vähemmän tulevaisuutta, elä tässä ja nyt. Raota ovea unelmillesi ja ole avoin, niin kun oikea hetki on koittanut, tulee unelmistasi totta...Jos et tiedä miten aloittaa muutos niin kirjoita minulle osoitteeseen jaana@souljoysc.com, vastaan mielelläni.

Elämäsi Toinen Kevät ohjelmasta löydä hyvät eväät uuteen alkuun www.souljoysc.com

Ei kommentteja: