ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

MATKALLA TASAPAINOISEEN ELÄMÄÄN


Elämä on kuin matka, jatkuva seikkailu, joka tuo jotain uutta tullessaan joka päivä. Me kaikki haluamme kohdata elämässämme tasapainoa ja harmoniaa kun kuljemme elämämme polulla. Näillä uusilla tulevilla vinkeillä, opit uusia yksinkertaisia konsteja miten voit rentouttaa, elvyttää, palauttaa ja virkistää, kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. 

Ei kommentteja: