ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

perjantai 30. syyskuuta 2011

RUNSAUS

Mitä runsaus tuo sinulle mieleen? 


Monille meistä se tuo ensimmäiseksi mieleen taloudellisen hyvinvoinnin ja materiaalisen tärkeyden elämässämme. Todellakin runsaus on hyvinvointia, mutta hyvinvointi on muutakin kuin rahaa ja tavaraa. Kun ymmärrät runsauden todellisen tarkoituksen, koet runsauden vapauttavana voimana.


Runsaus on:

 • Vaurautta, jonka avulla meidän on helpompi elää.
 • Tavaroita ja esineitä, jotka avustavat meitä joka päivä.
 • Aikaa, aikaa ei voi ostaa, mutta sitä voi antaa itselle ja muille.
 • Rakkautta, on vahvin runsauden lähde, mitä enemmän sinulla on rakkautta ympärilläsi, sitä rikkaampi olet. Mitä enemmän annat rakkautta, sitä enemmän vastaanotat sitä.
 • Luonto, luonnon vehreä runsaus on niin valtava, se tuottaa meille happea, ilmaisia marjoja ja sieniä, sen avulla monet saavat toimeentulonsa, mutta mielestäni yksi tärkeimmistä on sen henkisyys ja kun opit ammentamaan henkisyyttä luonnosta huomaat sen nostavan hyvinvointiasi monin kerroin. Lounnon runsaus on sanoin kuvaamaton, käytä hyväksi kaikkea mitä se sinulle antaa.
 • Kauneutta, lisäämällä kauneutta elämääsi lisäät samalla runsautta, tässä ei tarkoiteta vain kauniita esineitä. Luonnosta poimittu kukkakimppu luo kauneutta, ihmisen sisäinen kauneus on paljon tärkeämpää kuin ulkoinen. Kauneutta voi luoda ympärilleen helposti ja hauskasti.
 • Iloa, elämän ilo on jokaiselle tärkeää. Ilman iloa ja naurua elämä muuttuu surulliseksi ja tylsäksi. Löydä elämän iloa päivittäin pienistäkin asioista, niin pian huomaat miten elämä muuttuu runsaasti positiivisemmaksi.
 • Ihmissuhteita, monenlaiset ihmissuhteet rikastuttavat elämäämme, pyri kuitenkin vähentämään ihmissuhteita, jotka tekevät sinusta negatiivisen tai jotka eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet.
 • Perhe, perheen läheisyys ja rakkaus on tärkeää ja mitä enemmän sinulla on perhettä sen varakkaampi olet. Yritä vähentää kaikkea ikävää perheen sisällä ja anna jokaiselle oikeus olla oma itsensä, et voi muuttaa ketään, voit vain muuttaa omaa ajattelutapaa ja antaa jokaiselle rakkautta ilman vaatimuksia.
 • Kiitollisuutta, mitä enemmän osaat olla kiitollinen kaikesta mitä sinulla jo on, saat lisää runsautta elämääsi. Opi olemaan kiitollinen hankalistakin asioista, sillä ne vievät sinua eteenpäin elämän koulussa ja kasvattavat sinua ihmisenä.
 • Terveys, oman kehon hyvinvointi luo runsautta, pidä yllä terveellisiä tapoja joiden kanssa voit edes auttaa terveyttäsi. Toisaalta usein henkilöt, joilla on vakavakin sairaus elävät runsaampaa elämää kuin ne, jotka vain juoksevat turhuuden perässä ilman todellista päämäärää. Oman kehon, mielen ja sielun tasapainon avulla voit luoda itsellesi niin paljon runsautta kuin haluat.


Ei kommentteja: