ELÄMÄ UUSILLE RAITEILLE...

Jokaisella meillä on jotain korjattavaa elintavoissamme.
Me kaikki olemme yksilöitä ja jokaisella meillä on omat tarpeensa elää onnellisesti.
Jaan kehomme mielelläni eri ryhmiin. Ravinto, liikunta ja terveys ovat yksi ryhmä, toinen ryhmä sisältää ympäristön, sielun ja tunteet. Kun kaikki nämä ovat hyvässä tasapainossa, voimme hyvin. Ravinnolla ja liikunnalla on suurivaikutus terveyteemme. Tänäpäivänä ympäristöllämme on suuri merkitys meidän tunne- ja sielunelämään ja näillä kaikilla on suuri merkitys koko kehoomme. Ympäristö tässä sisältää kaiken mitä tulee kehosi ulkopuolelta, perhe, työ, ystävät, elinolot ja jopa ilma jota hengität.
On hyvin vaikeaa muuttaa elämäntapoja kertaheitolla, ensin sinun pitää tarkastella omaa itseäsi ja miettiä mitä itsessäsi haluat muuttaa. "Elämän Toinen Kevät" antaa sinulle inspiroivia ohjeita miten saat itsesi uusille raiteille...

maanantai 7. maaliskuuta 2011

HELMIKUUN KIRJE

Hei kaikki hyvinvoinnin ystävät,

Niin on helmikuukin takana päin ja lähtestymme kevättä. Päivät pitenevät, mutta toisaalta talvesta ei heti näytä tulevan loppua täällä Andorrassakaan. Kevät on usein pitkää odotusten aikaa, jolloin haaveillaan kesästä.

Haluan ilmoittaa tässä samalla kaikille blogini lukijoille, että kilpailu, joka kirjeessä on, on avoin kaikille. sinun tarvitsee vain ilmoittaa minulle sähköpostiosoitteesi, jos et ole postitus listalla ja tuoda mukana yksi ystävä, joka haluaa saada kuukausikirjeen. Osoitteiden tulee olla aitoja, sillä ne tarkistetaan ennen kuin lähetän kirjeen.  Palkintona arvotaan Meditaatio CD, jonka arvo on 25€.

Olen todella kiitollinen kaikille blogini lukijoille ja myös siitä, että levitätte blogilinkkiä eteenpäin.Helmikuun kirje
Ota osaa kilpailuun, palkintona Elämäsi Toinen Kevät Meditaatio CD arvo 25€
Osallistumisohjeet kirjeen lopussa

Hei kaikki,
Kirjeeni tulevat aina takautuvasti, sillä kirjoitan kirjeissäni yleensä siitä mitä viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut.
Ensiksi haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat käyneet läpi ohjelman ja joiden palautteita laitan nettisivuille viikon aikana. On ollut mukava nähdä miten eri-ikäiset henkilöt ovat löytäneet uudet raiteet elämälleen käyden läpi Löydä Sisimpäsi osan ja ovat saaneet lisäpontta myös terveellisemmälle elämäntavoille Detox -osan myötä.
Terveiset kaikille Andorrasta, joka on toinen kotimaani. Vaikka asunkin täällä etelässä, ei ole kevät vielä päässyt alkuun. Olemme 1450m korkeudessa ja vuoristoilma vaikuttaa siihen, että nytkin on satanut 5 päivää lunta. Toisaalta täällä lumentulo ei haittaa, sillä teiden hoito toimii hyvin ja kaikilla on talvirenkaat. Laskettelijat ovat varmaan onnellisia, sillä alkutalvi oli vähäluminen. Haluankin tässä ohella lähettää teille kuvan, jonka olen ottanut terassiltani.


Talvi onkin jo jatkunut pitkään ja monet jo varmaan haaveilevat kevääntulosta, jotta kaikki puhkeaisi taas täyteen vehreyteen. Minulle talvi tuntuu aina liian pitkältä, johtuen siitä, että asuimme yli kymmen vuotta Etelä-Afrikassa ja Pretoriassa kesää kesti 9 kuukautta ja talvi oli sateeton kuivakausi. Valitettavasti säätila on asia johon emme voi vaikuttaa.
Meillä on paljon asioita, joihin voimme vaikuttaa, vaikka heti, mutta toisaalta on asioita, joihin emme yksinkertaisesti voi mitään kun ne tapahtuu. On tietenkin mahtavaa ja ihanaa kun jotain positiivista tapahtuu elämässämme ilman, että olemme vaikuttaneet siihen, näin on käynyt monelle sen jälkeen kun he ovat saaneet ohjelman loppuun. Jo ohjelman aikana tapahtuu positiivisia asioita ja näin on käynyt myös itselleni. Yllättäviä ihania ihmisiä tai asioita vain ilmestyy tielleni.
Toisaalta eteemme tulee myös negatiivisiä ja todella ikäviäkin asioita, joille emme yksinkertaisesti voi mitään. Tälläiset ovat yllättävät sairaudet, työpaikan menettäminen tai jopa avioero, puhumatta kaikista pienemmistä päivittäisistä vastoinkäymisistä.
Kun vastoinkäyminen, ero tai sairaus kohtaa meidät, se voi potkaista jalat alta ja tunnemme itsemme voimattomiksi jatkaa. Pelko ja epätoivo ottaa valtaa. Meissä kaikissa on kuitenkin sisäinen voima, emme vain aina tiedä mistä sen löytää, jos on jo ollut hukassa pitkään. Se elämänvoima tai -kipinä syttyy uudelleen, kun pystymme hallitsemaan pelkomme ja vähentämään epätoivoa. Asioista murehtiminen tuo vain lisää murheita, oikea tapa on toimia. Toiminta luo voimaa ja se heräättää sen sisäisen liekin.
Helmikuussa olen käynyt läpi kolmen eri ystävän kanssa ikäviä asioita, joissa kaikkissa on yhteistä sana syöpä. Jo loppuvuodesta olin tietoinen, että eräällä kolleegalla Amerikassa on pahanlaatuinen aivokasvain. Hänen henkiset voimavaransa ovat niin suuret, että hän vain halusi elää helmikuuhun asti ennen kuin hän kohtaisi “valoon astumisen” ja palaisi rakkaittensa luokse, jotka kaikki ovat nukkuneet pois helmikuussa. Hän on henkisellä voimallaan jatkanut tähän päivään asti, vaikka keho heikkeneekin koko ajan.
Sana syöpä ei pelota minua enää, sillä olen nähnyt miten siitä voi parantua, oma äitini on hyvä esimerkki siitä.
Kysyin eräältä ystävältämme, miten hän on kokenut eturauhassyövän, kun mieheltä, joka on vain 45-vuotias ja poistetaan koko eturauhanen. Kaikesta huolimatta hän voi hyvin ja on saanut apua puhumalla avoimesti siitä ystävilleen, mutta jo sairauden aikana uudehko tyttöystävä ei pystynyt auttamaan tai lohduttamaan paljonkaan, sillä pelko oli valannut hänet. Hän ei vain pystynyt käsittelemään asiaa ja nyt muutaman kuukauden päästä tapahtuneesta hän jätti ystäväni.
Kaksi viikkoa sitten lohdutin omalla tavallani erästä toista ystävääni, sillä hänen 55-vuotias sisko menehtyi muutamassa viikossa ohutsuolisyöpään. Elämä katkesi hetkessä ja jäljelle jäi valtava suru. Suru onkin asia jota ymmärtää vain ne jotka ovat sen kokeneet. Kukaan ei todellakaan voi sanoa toiselle, että tiedän mitä suru on sillä olen kokenut sen myös. Jokainen kokee surun omalla tavallaan ja ajallaan. Samanlaista menetyksen surua voimme kokea eron yhteydessä. Menetämme rakkaan, jonka kanssa olemme kulkeneet ehkä jo pitkäänkin.
Lääketiede kehittyy koko ajan, hoitotoimenpiteet ovat todella hyvät ja yhä useammin parannumme syövästä ja muista sairauksista. Hoidot voivat olla pitkiä ja rankkoja, mutta ihmiskeho on ihmeellinen “laitos”, joka pystyy myös parantamaan itseään kun meillä on voimaa.
Mistä ammentaa tätä sisäistä voimaa?
Äiti Maa on yksi mahtavista voiman lähteistä. Joka kevät ihastelen miten luonto taas herää uudelleen eloon. Tämän vuoksi olenkin nimittänyt hyvinvointi ohjelmani “Elämäsi Toine Kevät”, samalla se kunnioittaa elämää ja luontoa. Jo pelkkä käveleminen luonnossa saa meissä ihmeitä aikaan. Jokainen sielu ja mieli voi ammentaa luonnosta voimaa omalla tavallaan. Toisaalta luonto ei yksin riitä kun mielemme kulkee ylikierroksilla ja tunteemme ovat sekaisin. Usein tässä vaiheessa turvaudutaan joko lääkkeihin tai alkoholiin, jotka vain turruttavat meitä. Ja viimeinenkin voimankipinä sammuu. Sairauden jälkeen elämä saattaa muuttua suurestikin ja monille se aukaisee uudenlaisen elämän. Monesti vakavan sairauden jälkeen kun keho on hoidettu kuntoon jää mieli ja sielu vaille mitään tukea. Kaikki eivät välttämättä tarvitse tukea, mutta monille sairaus on muuttanut koko elämäntarkoituksen. Miten pistää asiat tärkeysjärjestykseen, niin että uudet elämänarvot tulevat esille, jotta voimme aloittaa uuden jakson elämässämme täysin voimin.
Samaa monet kysyy eron jälkeen. Mitä nyt? Arki vie heti mukanaan, mutta mistä voimaa sekaville tunteille ja mielenrauhaa tulevasta.
Elämäsi Toinen Kevät ohjelma soveltuu hyvin henkilöille, jotka ovat kohdanneet edellä mainittuja asioita. Sen avulla herätämme henkisen voimavaramme ja kohtaamme myös kaikki ne ikävätkin tunteet, jotka syövät sisintämme. Samoin keskitymme itseemme ja siihen mikä on juuri sinulle tärkeää. Elämänarvot tutkitaan tarkkaan ja ne päätyy usein erilaiseen järjestykseen mitä ne olivat ennen. Ohjelman ja meditaatioiden avulla lisäämme sisäistä voimavaraamme. Pelot vähenee ja elämänilo kasvaa.
Jos itse et tällä hetkellä tunne tarvitsevasi ohjelmaa, suosittele sitä ystävälle tai sukulaiselle, joka voisi saada apua siitä. Kun luot hyvää ympärilläsi saat sitä monin kerroin takaisin.
Voimallista kevään odotusta kaikille!
Jaana

Voita Meditaatio CD

Ilmoita ystäväsi sähköpostiosoite, jonne voin lähettää kuukausi kirjeen säännöllisesti niin olet mukana Meditaation CD:n arvonnassa.
Lähetä ystäväsi nimi ja sähköpostiosoite otsikolla Kilpailu osoitteeseen: jaana@souljoysc.com
ja olet mukana arvonnassa.

28:n päivän Elämäsi Toinen Kevät ohjelma:
Uupuminen ja jaksaminen on monelle tuttua. Mikä siihen avuksi?
Ohjelmani avulla pysähdyt miettimään elämäsi tarkoitusta ja arvioimaan sitä, mikä on sinulle todella tärkeään. Meillä jokaisella on elämänarvoja, mutta elätkö niitä kunnioittaen. Oletko tyytyväinen elämääsi, jos et. Miten voit muuttaa sitä?
28- päivän aikana käyt läpi kaikkia elämäsi eri vaiheita ja tapahtumia. Luot uutta positiivisempaa pohjaa elämällesi ja pian huomaat et toisenlainen tulevaisuus on mahdollista. 
Samalla opit tuntemaan itsesi paremmin ja kertomaan itsellesi totuuden siitä missä elämäsi tällä hetkellä kulkee. 
Opit uusia keinoja löytämään henkisiä voimavaroja samalla tasapainotat mielen ja sielun välisen kuilun. 
Rohkeutesi ja itsevarmuutesi kasvaa ja pelkosi ja ahdistuksesi vähenee.
Opit olemaan avoin vastaanottamaan positiivisemman tulevaisuuden.
Intuitiivisuutesi kasvaa ja opit kuuntelemaan omaa sisintäsi.
Annat unelmillesi siivet.

Detox ohjelma:

Kehosi tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa, jotta takaat sille terveellisen pohjan. Stressi rasittaa kehoa ja epäterveellinen syöminen lisää kehon huonoa terveydellistä tilaa. 
Detox -puhdistautumisohjelma auttaa sinua alkuun uudenlaiselle terveelliselle ruokavaliolle. Ravinto, jota päivittäin nautit on tärkeää koko kehollesi ja myös mielelle. Uuden elämäntavan aloittaminen ei ole aina helppoa ja siksi onkin hyvä lähteä liikkeelle puhdistautumalla syöden päivittäin terveellistä puhdistavaa ruokaa, joka lisää energiaamme ja tuo pirteyttä, mutta samalla saa kuona-aineet liikkeelle puhdistaen kehoamme. 
Ohjelma antaa hyvän pohjan uudenlaiselle terveelliselle ruokavaliolle ilman lisäaineita ja sen jälkeen on hyvä jatkaa terveellisen ravinnon nauttimista. Ohjelma on hyvä pohja kokonaiselle ruokaremontille.
Detox -ohjelma neuvoo myös miten voit vähentää kemikaalien käyttöä päivittäisessä kauneuden- ja kodinhoidossa. 
Kaiken kaikkiaan voit keventää lisäaineiden nauttimisesta sisäisesti ja kemikaalien käyttöä ulkoisesti. Kehosi Kiittää...
Luonnolla on mahtavat voimat parantaa.
Elämäsi Toinen Kevät on ehdottoman hyvä kaikille, jokainen voi oivaltaa siitä sen oman elämän ytimen ja lisätä elämän iloa.
Sinäkin varmasti haluat jotain uutta elämältä!
Pidä huoli ensin itsestäsi, niin jaksat pitää paremmin huolta muista!
Hyvinvointisi on tärkeää!
Tule mukaan jo tänään!
Luontopolkuja Andorrassa, jokia ja vuoristojärviä, joiden vesi on niin puhdasta, että voit juoda sitä...Se on sitä nykyajan luksusta...Puhdas Vesi...


Kierrätys taidetta luontopolun varrella...Metalli on tulee käytöstä poistetuista viemärinkansista...


On se vaan mahtavaa kun luovuus lisää kierrätystä.

1 kommentti:

Aaro kirjoitti...

Kiitos jälleen kivasta postauksesta!